Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle mě skvělej nápad. Stačí to dát pořádně na papír a poslat na nějakou komisi v EU (nejspíš MOVE) a možná na to dostanete i nějaký grant na výzkum. Co přesně na těch přejezdech hrát za žánr nebo ještě lépe přímo jaké písničky. Kolik času předem začít hrát. Jak hlasitě. A tak vůbec. Fandím Vám.

0 0
možnosti
Foto

Zeptám se svého desetiletého vnuka a pak Vám odpovím. Mám také dvouletou vnučku a ta má už také hudební nadání, tak třeba ta.;-D

První úspěch již mám u mého jiného blogu, vyměnili ministra dopravy.;-D

https://maksa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=701141

0 0
možnosti
Foto

Zvuky by upoutávaly pozornost. Pojedete a najednou se ozve zvuk, soustředíte se na to, co se to ozvalo, odkud a proč a přehlédnete vlak.

Nechápu, kde jste vyčetl, že nehod přibývá. Ten Vámi uvedený graf přece nic takového neukazuje.

1 0
možnosti
Foto

Na železničním přejezdu v Černožicích smetl vlak auto. Zemřeli čtyři lidé

Při srážce osobního auta s vlakem na železničním přejezdu v Černožicích na Královéhradecku zemřeli dnes čtyři lidé. Dva dospělí a dvě děti. Nehoda se stala na přejezdu se světelnou signalizací před 15:00. Podle údajů Českých drah se s autem srazil spěšný vlak z Trutnova, který měl příjezd do Hradce Králové v 14:57.

Stačí sledovat českou televizi, ale správy a ne vipky;-D

0 2
možnosti
Foto

No, v Rusku se to řeší pomocí bariér - třeba tady: https://youtu.be/OuZ7-mbm8uA

A najdete samozřejmě i spoustu záznamů, kde to řidiči naperou i do takové překážky, ale je pravda, že do kolejí přes to nevjedou.

2 0
možnosti
Foto

V Rusku je to normální. Nato, že tam je málokdo střízlivý, tak tomu bych i věřil. Mě, ale překvapuje, že se to děje i ČR. Že by byl Sovětský svaz stále náš vzor?

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 873x
Jak funguje " UNIVERSUM?". Snažím se popsat srozumitelnou formou děje, které neustále probíhají ve vesmíru, tak i na Zemi. Ale od toho máme fyziku, teorie a zákony, podle kterých funguje  svět.

Není to obráceně, že universum má své zákony a zákonitosti a fyzika je pouze popisuje, ne vždy správně? Proto se může zdát, že popisuji vesmírné děje jinak, než současná fyzika.

Seznam rubrik