Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ad "Když se objeví proton v gravitonovém éteru, .... ... působením gravitonového éteru taková částice začne rotovat kolem své osy stále rychleji, až dosáhne mnoho miliard otoček za sekundu."

Pokud vyjdeme z toho, že uvádíte řádově správné informace a nesnažíte se mást čtenáře, tak by "mnoho miliard" mělo znamenat něco mezi 4 a 1000. Kdyby to bylo méně, už by to neodpovídalo ani počítání příslušníků primitivních kmenů (1-2-3-mnoho), pokud by to bylo víc než 1000, jistě byste nemátl čtenáře pouhými miliardami, ale psal o bilionech nebo větších číslech.

Prostou aplikací Newtonových pohybových zákonů na známou velokost protonu tedy zjistíme, že například kiligram vodíku pojme do rotace svých jader pode Vás řádově něco mezi 0,000000000001 a 0,000001 Joule energie. Ve skutečnosti obsahuje vodík energie mnohem více. Zbytek energie tedy musí být obsažen jinde než v rotaci.Třeba v pohybu samotných atomů, či dokonce v einsteinovské ekvibvalci hmoty.

A tak se Vám vlastne konkretizací údajů podařilo ve své teorii prokázat možnou platnost těch teorií, jež jste chtěl původně vyvrátit. R^

0 0
možnosti
Foto

Pane Jelene, vím že jste výborný matematik a rovněž prokazujete dobré znalosti z klasické i relativistické fyziky, takže vždy budete hledat nějaké mouchy v názorech, které nezapadají do vašeho nastudovaného náhledu známé fyziky.

První větu jste vytrhl z kontextu, protože ji předchází....

Síla v tlaku.

Základní síla je síla v tlaku. Až 96% energie je v prázdném prostoru, čili v gravitonovém éteru. Gravitony se navzájem srážejí a tím vytvářejí stojaté vlnění v mezigalaktickém prostoru. Pokud se objeví elektron , proton, neutron, nebo celé atomové jádro, tak probíhá podobný jev, který jsem popsal v pokusu s lodičkami. Proč nedojde tak snadno ke spojení částic, jako v pokusu?

Zdroj: https://maksa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=750910

Důležité je, že popisuji názorně děj v MEZIGALAKTICKÉM PROSTORU, kde subatomární částice vznikají dodnes. (Vysvětlím v dalším blogu)

Předmětem bylo vysvětlit, co se děje u vzniklé subatomární částice, pokud na ni bude působit pouze čistá energie gravitonového éteru, bez významné účasti tepelných vln, které nastanou v galaxii a později ve hvězdě.

Děkuji za příspěvek do diskuse a přeji hezký den.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS