Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teda, Julku, sliboval jsi logiku a pak to napíšeš tak blbě, že to máš i s vlastním logickým rozporem. Tyto dva výroky, které jsi sám napsal, jsou v tom rozporu:

1) Když si prohlédneme obrázek číslo 1. tak zjistíme, že ve vesmíru je temné energie 74% a temné hmoty je 22%. Můžeme tyto údaje sečíst a vytvořit z nich graf? Samozřejmě, že nemůžeme, protože sčítat hmotu s energii, je stejná chyba jako sčítat jablka s hruškami.

2) Rovněž nejvíce energie je v gravitonovém éteru 96% (temná energie) a zbytek energie je ve hvězdách 4% je to tepelná a světelná energie.

V tom druhém výroku jsi totiž sečetl jablka a hrušky, což jsi v prvním výroku odmítl. Neposkytl jsi k tomu žádné vysvětlení. Sliboval jsi logiku a předvedl jsi zase hatláma patláma.

0 0
možnosti
Foto

Jeníku, žádné hatlapatla. V gravitonovém éteru je stojaté vlnění gravitonů, čili energie. Ve hvězdách probíhá rotace a revoluce (otáčení kolem osy a obíhání kolem těžiště) částic , čili i to je energie. Tyto rotující a revoltující částice vytvářejí tepelné a světelné vlny, což je rovněž energie. Vše dohromady představuje 100% energie vesmíru.

PS. Zapomněl jsem na gravitační energii, gravitonového éteru, která pohybuje s veškerou hmotou látkovou (látkou) a tím vytváří elektromagnetickou energii. Je to logické?

0 0
možnosti
FJ

Super, těším se na pokračování R^

1 0
možnosti
Foto

Pane Ježku, těší mě, že se těšíte na další díly, které samozřejmě uveřejním, už jen také pro to, abych vyvrátil nesmysly, že se neví co je síla a jak vzniká.

Děkuji za příspěvky, brzy se dočkáte.

0 0
možnosti
Foto

Zvolíme-li jednotku pro rychlost tak, aby c=1, máme E=m a můžeme považovat hmotu/hmotnost a energii za totožné.

0 0
možnosti
PV

P65a84v70e27l 27V45é80b98r

28. 4. 2020 19:55

Jakkoliv patřím k oponentům pana Maksy, tak tady s vámi naprosto nesouhlasím. Konstanta rychlosti světla, bez ohledu na její numerickou velikost, zavádí do vzorce fyzikální veličiny m/s, resp. kvadrát m2/s2.

1 0
možnosti
JJ

J43a42n 93J70a85n80u17š21k64a

28. 4. 2020 17:30

animace nemusi mit s realitou nic splolecneho jen se zamerem tvurce animace. Takze i kdyby se na animaci zhmotnovala umela zena Sirael, necha me to ledove klidnym,

0 0
možnosti
Foto

Pane Januško, vy jste vyzrálý muž, takže víte co můžete očekávat od ženy, i když je umělá, ale pokud se na takovou animaci bude dívat muž nevyzrálý, může mu to zamotat hlavu. Proto jsem tuto animaci smazal, než abych hledal autora.

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 873x
Jak funguje " UNIVERSUM?". Snažím se popsat srozumitelnou formou děje, které neustále probíhají ve vesmíru, tak i na Zemi. Ale od toho máme fyziku, teorie a zákony, podle kterých funguje  svět.

Není to obráceně, že universum má své zákony a zákonitosti a fyzika je pouze popisuje, ne vždy správně? Proto se může zdát, že popisuji vesmírné děje jinak, než současná fyzika.

Seznam rubrik