Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

77599

Facebook

Vždy mě zvedne ze židle nabubřelec, který si myslí, že vše ví nejlépe a když na jeho kárání diskutující nepřistoupí, tak ho smaže, proto jsem ho označil za MAZALA roku.

Jako přiklad uvedu reakci v jeho diskusi.

Další věty jsou změť nesmyslů, byla by ztráta času na ně reagovat. Ten jen k té STR. Korekce na dilataci času STR se dělají v GPS. Jestli Ti GPS blbě ukazuje cestu, tak pro ni není důkaz, jestli ukazuje správně, máš v ruce důkaz platnosti STR.

Jak funguje GPS, jsem již několikrát popsal. Samozřejmě se ve výpočtu objevuje Einsteinova rovnice, jak jinak, ale ve výsledku se musí hodnoty opravovat, jinak by opravdu navigace fungovala špatně, protože se musí počítat i s dalšími parametry, které rovnice neobsahuje.

Nebudu uvádět, koho jsem kritizoval, snad se čtenář dovtípí a také to nemůžu psát na jeho blog, protože by to okamžitě smazal.;-D

0/0

doporučit

19.4.2020 15:52

0 0
možnosti

Líbí se mi Vaše teorie gravitonového éteru. Vysvětluje spoustu věcí včetně hledané temné hmoty a energie. Co když je to tak, že gravitonový éter je samou podstatou a že to co se nám jeví jako energie a hmota je tvořeno fluktuacemi a pohybem éteru. Analogicky. Vzduch nevidíme, přesto má váhu hustotu apod. Avšak uvidíte jej pokud se podíváte na špičky křídel letící stíhačky. V důsledku zrychleného pohybu molekul vzduchu se mění jeho vlastnosti, zejména průhlednost. No a co když pohybem éteru vznikají jednotlivé zatím nám známé složky hmoty. No a co když vědci kteří hledají prvotní částice vystřelováním proti sobě vysoce energeticky nabitých částic vlastně proti sobě pouštějí jen nějaké rotující projevy éteru, svůj výzkum vlastně cílí úplně jinam.

Líbí se mi Vaše články. R^

No a ostatní - někdo má nápady, myšlenky, někdo to ostatní, nenechte se otrávit. Hezký den

0 0
možnosti
Foto

Pane Ježku, chválím váš posun k realitě. Již v minulosti géniové objevili skutečnost, že hmotu nelze zničit, a tak napsali zákon o nezničitelnosti a nestvořitelnosti hmoty.

Druhá věc, která existuje ve vesmíru, je pohyb. Pohyb hmoty nelze rovněž žádným způsobem zničit (tím myslím hybnost a energii).

A o tom je celý vesmír, pouze hmota a její pohyb.

Samozřejmě, kdo studuje fyziku, tak časem zjistí, že v ní něco chybí, protože se v ní píše, že se něco chová, jako....něco se snaží.....jsou tam síly, které drží.....,ale většinou se neuvádí co to je. JE TO GRAVITONOVÝ ÉTER. Že není vidět?

Jako dobrý příklad jste uvedl vzduch, který opravdu není vidět, ale šíří se v něm zvuk (energie vlnění). Pokud se vzduch pohybuje kontinuálně, tak víme, že je to vítr. Když budeme vzduch stále stlačovat, tak se budou koncentrovat nejen molekuly a atomy, ale bude se koncentrovat i tepelná energie, tudíž v látce bude stoupat teplota.

Pokud si uvědomíme, že existuje gravitonová éter a začneme na něm stavět, tak zjistíme, že vše zapadá do sebe, jako kolečka hodinek. Již nebude potřeba rozlišovat makro svět a mikro svět. Jen si to musíme představit, protože do mikrosvěta se nikdy nedostaneme, stejně tak k jiným hvězdám, nebo galaxiím.

Děkuji za objektivní příspěvek do diskuse a přeji hezký den a hlavně zdraví.

0 0
možnosti
Foto

Pane Vébr, nevím proč reagujete na tvar atomu, když jsem položil v perexu pouze otázku a dále jsem to nerozvíjel. V diskusi jsem spíše očekával reakci na povrchové napětí, které jsem označil jako chybné. Měl byste si přečíst i text, ale vy asi už všechno znáte a všude jste byl, že ano?

0 0
možnosti

P44a33v25e49l 46V33é91b96r

11. 4. 2020 21:53

Mluvit o tvaru (navíc kulovitém) svědčí o vašich skutečně hlubokých vědomostech. Spíš ale o vysokém sebevědomí.

0 0
možnosti

P42a68v84e36l 66V17é53b34r

11. 4. 2020 21:54

Mluvit o tvaru atomu, samozřejmě.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS