Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud sem opravdu zalétávají technické objekty z vesmíru, a stojí-li za nimi podobný člověk jako jsme my, tak jsou řízeny buď bezpilotně z domovských center, nebo robotickými zástupci. A nebo jsou tito lidé již na tak vysoké technické úrovni, že si jejich existenci a pohyb ve vesmíru člověk pozemský vůbec nedokáže vysvětlit. Vyloučit návštěvy z vesmíru ale po všech těch mnohých pozorováních také nelze. Takže buď podvody sci-fi romantiků, nebo bezpilotní stroje, stroje s roboty, nebo i s lidmi na technické úrovni, nesrovnatelné s úrovní pozemského člověka.

Na všech těchto variantách se tady také pracuje, proč by tedy něco podobného nemohlo existovat a vyvíjet se i na jiných planetách.

Já osobně se přikláním i k možnosti mimozemského původu člověka, neboť je trošku záhadou, jak se evolučně mohla vyvinout jeho inteligence ze zvířat, a podezřelé je i jeho neekologické chování na Zemi. Nápadná je i zahleděnost do vesmíru, ať již náboženská nebo vědecká, a že opět hledá cesty do vesmíru a novou obyvatelnou planetu.

0 0
možnosti
Foto

Ano, máte opět pravdu, že při takovém množství planet v naší galaxii, zákonitě musí existovat podobná planeta jako je ta naše. Nemusí se tam zrovna nacházet inteligentní lidé jako na naši zeměkouli, ale nějaký jiný živočišný druh s velkou inteligencí a hlavně s velmi pokročilou technologií, kterou využívají k cestování po galaxií. Jestliže takové bytosti navštíví takovou planetu, jako byla ta naše před 100 tisíci lety, zákonitě musí na primitivní obyvatele působit, jako bozi. Po určité době pokračují ,tito cestovatelé dál a aby měli přehled co se tady bude dít, zanechávají zde robotické stroje, které podávají čas od času zprávy, o vývoji na naši planetě. Ale to jsem se dostal do sci-fi, takže konec. Děkuji .

0 0
možnosti
Foto

Sedí v dronech lidé?

0 0
možnosti
Foto

Ano, byl už sestrojen dron, který unese i člověka. Nebylo, však uvedeno jak vysoko létá a jak dlouho vydrží akumulátory.

0 0
možnosti
WW

:-) Údajnou "přitlačivost" gravitace raději nebudu komentovat. Vedle gravitačního zrychlení existuje tíhové, které zohledňuje další parametry a o pádu po geodetice toho také bylo napsáno dost s transparentními příklady. Na cik-cak UFO už si lidé také zvykli po té, co pochopili projekci, tedy co dokáží silné vojenské reflektory, diskotékové lasery či jiná světelná show atd. Kromě toho, s nástupem digitalizace se už žádné emzácké UFO nikde neobjevuje, protože je velmi snadné dohledat manipulaci se záznamem. V utvrzování se ufovíry tak zůstávají staré fake záznamy z celuloidu. Tu a tam se může stát, že stovka svíticích synchronizovaných dronů tvořící různé formace a rychlé změny poloh jako celku někoho přesvědčí o existenci mimoňů, ale i to se profláklo, jak se tak stalo na minulých olympijských hrách, kde tomu nepřál silný vítr, takže se i tato show, po LED zobrazovačích a projekcích objeví nad stadionem jako "hologram" znázorňující všechny sportovní disciplíny a jsem přesvědčen, že Japonsko nebo Čína se s něčím takovým prestižně vytasí. Co se týče kompenzace zrychlení, tak něco takového už existuje s využitím diamagnetismu vody, ale kromě toho, že je to energeticky náročné a nebylo vymyšleno, jaké další zařízení "odhmotní" to zařízení, které to vyvolává a tak to jde do nekonečna, žádné zdvihání svou rukou za vlastní vlasy se konat nebude. Tíhový projev zrušit umíme, třeba pádem, ale hmotnost a gravitace zůstává, což je příčinou toho, že se nikdy a nikde žádní emzáci neprojevovali. Mr. Kaku také potřebuje jíst a bude-li mít pro koho vykládat pohádky, o hladu nebude. :-)

0 0
možnosti
Foto

R^na Ufouny zkrátka zatím ještě nemáme-karma a dík zajímavé informace;-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji všem za zájem o můj článek a za vyjádření svých myšlenek. S těmi záhadnými úkazy je to tak, že se objeví jednou za čas jeden a ten je zpochybněn vládou a vzápětí se objeví tucty vtipálků, kteří se snaží dostat lidi, a mají z toho dětinskou radost. Podobné je to i s kruhy v obilí. Jinak mě těší, že se už konečně chápe rozdíl mezi gravitaci a zemskou tíží a je jasné, že při volném pádu nemizí gravitace, ale zemská tíže, která mám nohy víže. Děkuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 873x
Jak funguje " UNIVERSUM?". Snažím se popsat srozumitelnou formou děje, které neustále probíhají ve vesmíru, tak i na Zemi. Ale od toho máme fyziku, teorie a zákony, podle kterých funguje  svět.

Není to obráceně, že universum má své zákony a zákonitosti a fyzika je pouze popisuje, ne vždy správně? Proto se může zdát, že popisuji vesmírné děje jinak, než současná fyzika.

Seznam rubrik